Sponsor worden

Een warm hart: Sponsors


Bijna 70 jaar Stichting Wadd’envakanties.

In mei 2018 bestaat Stichting Wadd’envakanties alweer 70 jaar. In die 70 jaar zijn vele (oud) Winterswijkers in hun laatste jaar van de basisschool, toen nog lagere school, naar Vlieland geweest, om daar samen met één of twee andere klassen een week vol spelletjes en gezelligheid te beleven.

In deze 70 jaar tijd is er veel veranderd, maar als we op Vlieland zijn lijkt de tijd even stil te hebben gestaan. De toiletgebouwen, de kampwinkel en de receptie zijn dan misschien in een iets wat moderner jasje gestoken. De spelletjes en activiteiten, zoals: bord voor de kop, het douanespel, de reflectortocht, het vreemde voorwerpenspel, de speurtocht, de fietstocht enz., zijn nog steeds erg in trek bij zowel de leerlingen als de leerkrachten. Natuurlijk zijn er ook wat nieuwere activiteiten bijgekomen. Zo hebben we een echte disco in “De Bolder” en maken we een geweldige zeehondentocht.

Helaas voor ons zijn de kosten voor de kampweken in die 70 jaar niet stil blijven staan. De algemene kosten worden steeds hoger. Met een eigen bijdrage van €165,- hebben de kinderen nog steeds een hele geweldige kampweek, maar om ook de nieuwere activiteiten uit te kunnen voeren en de eigen bijdrage voor alle inkomens zo laag mogelijk te houden. Willen wij u vragen of u ons zou willen sponsoren.
Wij kunnen u een plek bieden op onze website voor uw logo en een verwijzing naar uw website. Deze website wordt door ouders, grootouders en familieleden van de ruim 200 Vlielandgangers bekeken. Om bezoekers te genereren wordt op Facebook (ongeveer 1500 volgers) melding gemaakt van activiteiten. Ook wordt in de Facebookberichten verwezen naar de website van Kamp Wenters.

Scholen wordt gevraagd de dagverslagen niet meer direct naar ouders te sturen, maar de ouders te verwijzen naar de site van Stichting Wadd’envakanties.

Met uw medewerking hopen wij nog vele generaties plezier te laten beleven aan de een geweldige kampweek op Vlieland.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze richten aan een van de onderstaande personen.

 

Hans Otten (penningmeester)
h.otten84@upcmail.nl
Heleen Nijweide (voorzitter)
nijweideheleen@hotmail.com