Dagjournaal 26 mei 2023

Dagverslag Bargerpaske – Miste Corle – Stegeman

Vrijdag 26 mei

We hebben donderdag de tassen bij de Stegeman afgeleverd.
We hebben vrijdag eerst een groepsfoto gemaakt voor de bus, toen stapten we in de bus en we zeiden doei tegen onze ouders. Toen waren we eindelijk vertrokken naar Vlieland!! We zaten net 20 minuten in de bus, totdat de bus opeens stopte. Iedereen was nieuwsgierig wat er allemaal was gebeurd. Toen zeiden de juffen en de meester dat de bus kapot was. We moesten op zoek naar een nieuwe bus.
Gelukkig waren we in Eibergen daar konden we wachten op een nieuwe bus, maar we moesten wel 1,5 uur wachten op een nieuwe bus.
Toen de bus eindelijk aankwam, holden we de bus in. En toen waren we officieel vertrokken.

Gelukkig ging de bus reis snel en zijn we op tijd bij de boot aangekomen. Na de reis gingen we naar het kamp en we begonnen met de tenten indelen en inrichten. We hebben zeehonden vlees gegeten met zeewiersoep en zeehondenogen, het was super lekker!! Daarna aten we vanillevla met yoghurt gemixt (het leek op mayonaise).
Toen hebben we een avondwandeling gemaakt om de punt. We kwamen ongeveer 11 uur aan op het kamp en hebben daarna warme chocolademelk met een bastogne koekje gegeten. Daarna gingen we rustig naar de tenten toe. We hebben nauwelijks geslapen 🙂

Gemaakt door: Yiling, Esmee, Iris en Diede.

Dagjournaal 26 mei 2023