Dagjournaal vrijdag 25 mei 2018

Dag verslag 25 mei groep Kotten en Stegeman

Om 08:15 vertrokken we met de bus vanaf de storm richting Deventer. We maakten een tussenstop bij de Ulebelt. Daar gingen we kijken bij de dieren. Toen gingen we verder naar Harlingen.

We kwamen aan in Harlingen en gingen bij de rand wachten op de boot die ons naar Vlieland zou brengen. Daar kwam de boot aan om 13.20. De Bargerpaske en Miste Corle kwamen we tegen, zij kwamen net van Vlieland. We moesten eerst wachten op de rest die er van af ging een ook de mensen die er op gaan. We gingen meteen op het dek lekker met de wind in het haar. De bootreis duurde ongeveer 1 uur en een 3 kwartier .

Om 4 uur komen we aan en toen moesten we naar het kamp lopen. Het lopen was 1.1 km. Toen we aankwamen moesten we luisteren naar de juf voor de uitleg van het kamp. Na ongeveer 15 min kwam de bagage. Eerst werd de bagage uitgeladen daarna mochten we ons bed opmaken. Toen alles gedaan was gingen we groentesoep eten met het brood wat je nog over had, maar als je dat niet meer had dan kreeg je.

’s Avonds gingen we een strandwandeling maken en haast iedereen was ontzettend nat. Toen we niet meer op het strand waren gingen we kleine renwedstrijdjes doen in de haven. Daarna liepen we via de haven het bos in.

In het bos gingen we op een uitkijktoren en we gingen via het bos en de heide weer naar het kamp.

Daar gingen we nog wat drinken en om 22:30 uur  naar de tent, maar haast niemand lag meteen te slapen. We mochten nog met de zaklamp spelen en kletsen. Na een half uur moest de lamp uit en proberen te gaan slapen. Om 1.00 uur was alles stil op het kamp.

26 mei

Om 8 uur werden we wakker gemaakt en gingen we ontbijten, daarna vertelde juf wat we gaan doen. Zo dadelijk gaan we naar het dorp en vanmiddag naar het strand.

Metehan, Matthijs en Stan

Dagjournaal vrijdag 25 mei 2018