Dagjournaal vrijdag 31 mei 2019

Dagverslag vrijdag 31 mei 2019 : Kotten en Kolibrie
Vrijdag moesten we om 8 uur bij de Storm zijn. We maakten eerst een groepsfoto, toen namen we afscheid van onze ouders en toen gingen we de bus in. We aten snoep en deden leuke spelletjes. Toen we aankwamen bij de kinderboerderij namen we daar een pauze, we bleven daar een uurtje en mochten doen wat we wilden. Na een uurtje stapten we weer de bus in en gingen op weg naar de haven. Toen we bij de haven aankwamen moesten we nog een halfuurtje wachten op de veerboot. Toen de boot aankwam bij de haven was iedereen heel blij.
Toen we op de boot gingen, zochten we een plekje op het buitendek. Toen we een plekje hadden gevonden legden we onze tassen neer en gingen meteen naar de reling. Het waaide keihard als je bij de reling stond, waardoor iedereen bijna omviel. Toen we bij de haven van Vlieland aankwamen gingen we van de boot en liepen we naar het kamp. Toen we bij het kamp aankwamen werden eerst de regels doorgenomen en kreeg iedereen zijn tent toegewezen.
‘s Avonds hebben we nog een strandwandeling gemaakt, en we hebben zeehonden gezien van heel dicht bij. na de strandwandeling kregen we nog warme chocolademelk, en toen was het tijd om onze eerste nacht op Vlieland te beleven.

groetjes Merel, Fabienne, Neo, Neve en Lot

Dagjournaal vrijdag 31 mei 2019