Dagjournaal woensdag 22 mei 2019

Vandaag is het woensdag.
We konden uitslapen want we hadden inloop ontbijt. Het brood was nog warm toen we gingen eten. Daarna gingen we naar het strand om forten te bouwen: Grachten graven, dijken bouwen, enz. Het was heel leuk om te doen. Daarna gingen we warm eten tussen de middag. Cranberry stampot met appelmoes.

Toen we het op hadden kregen we yoghurt met fruit er door. Toen gingen we met de speedboot zeehonden spotten. Terwijl de ene groep op de boot was ging de andere groep krabben vangen dat was best moeilijk. Op de boot hebben we veel zeehonden gespot. Baby’s, slapende, sommige kwamen zelfs naar de boot toe gezwommen.
Na de zeehonden tocht gingen we weer naar het kamp. Vlak daarna gingen we brood eten. Toen we het brood Op hadden was het tijd voor het voetbal toernooi. Je mocht ook dennenappels gaan zoeken dat heb ik gedaan met Tess, Lauri, Fleur en ik zelf natuurlijk (Nessa). Toen wij klaar waren gingen wij naar het voetbal toernooi kijken. Het stond gelijk in een potje en in de andere hadden we gewonnen.
Toen hebben we spellen gespeeld. Nu gaan we een spel spelen over dieren dus moet ik gaan…

DOEI!
Met vriendelijke groet: Nessa Hilbelink.

Dagjournaal woensdag 22 mei 2019