Dagjournaal zaterdag 18-05-2024

zaterdag op Vlieland

We werden eerst wakker en toen gingen we lekker dakpannen eten, yummy! Daarna hadden we nog heel even tijd voor onszelf. Nadat de meester heeft gefloten, verzamelden we allemaal om naar het dorpje te gaan, we gingen kaartjes halen en hebben gezellig door het dorp gelopen. Daarna liepen we terug naar het kamp, we gingen kaartjes schrijven, opsturen en omkleden. We gingen daarna badpakken aan doen en bikini’s etc. Toen even chillen en daarna floot de meester weer om te verzamelen, op naar het strand!

Leonie

Eenmaal op het strand gingen we ook zwemmen, sommige gingen niet zwemmen.

Het was vermoeiend om op de duinen te lopen en heel warm, heel veel gingen meteen zwemmen toen we  aankwamen. We gingen pootje baden, zwemmen en chillen fijn!

 Het water was best lekker als het heel warm was hoor hahaha. Na het strand gingen we even douchen, daarna omkleden en terug naar het kamp! Daarna even chillen en toen eten!

Narges

Het eten was zeewier stamppot, de meeste vonden het lekker,maar een paar niet maar die aten gewoon brood. het toetje was dag en nacht vla (een soort dubbel vla) en de kook tantes die maakte er een kunstwerk van met aan de ene kant van de dag een maan en aan de kant van de dag een zonnetje. Na het eten kon je nog heel even chillen, alleen niet lang, want we gingen al het volgende spel doen….. levend stratego, het was heel leuk en aan het einde kregen we nog chocomelk. 

Cas

Dagjournaal zaterdag 18-05-2024