Dagjournaal zaterdag 25 mei 2019

Zaterdag 25-5-19
Gisteren hebben we lekker ontbeten, daarna legden ze uit over de schat van Lutine een schip wat bij Vlieland is gezonken. Ze hadden over dagboek van een man die op het schip werkte en uit het dagboek zijn er blaadjes uit gescheurd. En door munten te zoeken konden wij een blad uit het dagboek kopen zo dat we weten waar de schat ligt. Daarna zijn we naar het strand gegaan om een fort te bouwen. En die het langste stond kreeg een muntje. En na het maken van een fort mochten we in de zee.

Daarna ging iedereen douchen die in de zee zijn gegaan en toen maakten we ons klaar voor het dorp. Toen we bij het dorp waren gingen we in allerlei winkels kijken. Je mocht ook dingen kopen. Heel veel kinderen gingen naar de snoepwinkel die ook de kleinste winkel was! Er konden maar 4 personen tegelijk in. Toen gingen we weer terug naar het kamp, en gingen we brieven schrijven. Daarna gingen we avondeten, we kregen stamppot andijvie en rookworst met appelmoes.
Na het eten moesten we ons warm aankleden voor het bos, we gingen daar bord voor de kop doen. Er waren 2 partijen, geel en blauw. En blauw had gewonnen. Tot slot gingen we terug naar ons kampen kregen we warme chocolademelk.

Groetjes Tyra Jasmijn Jada Lotte en Milou!

Dagjournaal zaterdag 25 mei 2019