De Kolibrie, Miste Corle en De Schakel, zondag 21 mei

Dag 3, zondag 21 mei 2017

Zondag hebben we een speurtocht door het dorp gedaan. Het was heel mooi weer en hoefden geen jas aan. We moesten aanwijzingen op een blaadje volgen; alleen één groepje ging een route door een weiland en hij moest ook schrikkeldraad aanraken om te kijken of er stroom op stond. De vuurtoren is niet groot, maar wel heel hoog. Daar was ook een controlepost. Daar moesten wij een foto maken bij de vuurtoren. En we moesten de traptreden tellen en het waren er 200. En je kon niet smokkelen want er waren controleposten. En daarna gingen we naar het dorp om ijs te eten. En daarna konden we lekker douchen en dat was wel even lekker. Voor warm eten kregen we zeemaden, dat noemen ze in Nederland macaroni.

Uitslag van de speurtocht:
1e Plaats: Eeuwige Eer: Mare, Julian, Sem, Stan, Sanne, Nathalie.
2e Plaats: Rusteloze Roem: Tim, Ivy, Kaylee, Sumiya, Demi, Anne.
3e Plaats: Ontzettende Overwinning: Daan, Ravina, Dewi, David, Noah, Roji, Acelya.
4e Plaats: Bram, Gijs, Chaz, Tanda, Robin, Sylvan, Nurcan.
5e Plaats: Amjad, Mohammed, Thomas, Marlijn, Rafaël.Lynn, Sven.
6e Plaats: Isse, Abdullahi, Max, Rafael, Kelsey, Lubna, Lisa.omas, Ivy, Daan, Chaz, Mohammed  en Abdulahi. Jongenstent2, week 2

Omdat het zo leuk was vandaag hebben 2 tenten een verslag gemaakt. Het verslag van de disconight is gemaakt door meisjestent 2.

disconight week 2 meisjestent 2

Aangezien de jongens en de meisjes zeggen, dat ze graag fris en fruitig zijn zien we dat steeds weer in het verslag. En nu de leiding nog lezen…!

We gingen allemaal douchen en daar was iedereen heel blij mee. Toen gingen we kleding aantrekken. Daarna ging er een fluit en we liepen naar het gebouw. We waren aangekomen en we gingen de zaal bekijken. In het begin gingen er niet veel mensen dansen daarna kregen we cola, sinas en ranja en even later kregen we ook chips. De meeste meisjes waren de enige die gingen dansen maar daarna de jongens ook. Even later ging iedereen dansen we gingen helemaal los en de dj’s gingen ook los en ze hadden leuke kleren aan. Er waren hele leuke liedjes en een paar daar van zijn: HABIBA, 4XDUURDER, TEMPO, ENERGIE, DRANK EN DRUGS, HET IS EEN FEIT, KIND VAN DE DUIVEL, TSUNAMI, WIGGLE, DIEF ALS BROER, COMME DAB, MINOLOB, GASS EN TUINSLANG en veel meer.

Meisjestent2 : Nurcan, Acelya, Noah, Ravina, Lubna

De Kolibrie, Miste Corle en De Schakel, zondag 21 mei