Eerste dagjournaal Kolibrie, Kotten en Woold

Dagjournaal vrijdag 24 mei

De kinderen kwamen om 8 uur bij de bus aan en toen vertrokken we om 8:15 iedereen had een leuk plekje in de bus met zijn vriend of vriendin en er werd heerlijk snoep gegeten en uitgedeeld.

Daarna stopten we in Meppel bij een speeltuin, de kinderen konden nog even de benen strekken.

Daarna gingen we weer met de bus verder naar harlingen we gingen de koffers in de karren laden. toen gingen we in de boot naar vlieland de tocht was anderhalf uur je kon kiezen voor het dek of de benedenverdieping waar je ook een film kom kijken in een kinderruimte en op het dek kon je naar de zee kijken lekker zitten op de stoelen. We kwamen veilig aan bij de haven van vlieland, jullie konden de foto´s zien op de site van vlieland daarna liepen we naar kamp Wenters, toen we aankwamen bij kamp Wenters

werden de regels uitgelegd en de tenten ingedeeld toen iedereen ze tent had werden de tenten ingericht de tenten waren heel mooi ingericht. daarna gingen we eten bij het avondeten kregen ze kippensoep en broodjes. toen gingen we een spel doen in het bos het spel was een smokkelspel je moest geld overbrengen maar je moest goed uitkijken dat je niet getikt werd door de douanes er waren twee teams jongens tegen de meisjes het spel werd leuk en fanatiek gespeeld, na het spel gingen we weer terug naar kamp Wenters toen gingen de kinderen chocomelk drinken met vlieland gebakjes, daarna werd de uitslag uitgedeeld de jongens hadden gewonnen. Toen gingen ze terug naar de tent en gingen de kinderen een beetje praten en daarna gingen ze slapen.

Eerste dagjournaal Kolibrie, Kotten en Woold