Kamp Wenters 2021 geannuleerd

We hebben helaas spijtig nieuws. Ook dit jaar gaat Kamp Wenters niet door vanwege de corona-maatregelen.

Achter de schermen was de organisatie van Kamp Wenters heel druk aan de slag met de organisatie van de Vlieland Week. Aankomende week zou gestart worden met de opbouw om vervolgens half mei de eerste scholen welkom te heten. We keken er echt naar uit om de leerlingen van groep acht een onvergetelijke week in Vlieland te bezorgen. Dit als traditionele afsluiting van de basisschoolperiode. De intentie is om met alle kinderen op kamp te willen gaan. Er bestaat ook een risico dat kinderen niet mee kunnen of mogen.

In april zijn er wat corona-maatregelen versoepeld, maar het kabinet heeft besloten verdere versoepelingen voorlopig uit te stellen. Dit is ook de reden dat wij het niet verantwoord vinden om de leerkrachten met leerlingen naar Vlieland te laten gaan. Het bestuur van SOPOW heeft, na overleg met alle directeuren daarom met pijn in het hart besloten Kamp Wenters niet door te laten gaan. 

Natuurlijk willen we de groep acht kinderen een leuke afsluiting geven. Natuurlijk kan dit niet een week Vlieland vervangen, maar we hopen op een andere wijze de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen.

Kamp Wenters 2021 geannuleerd