Rabobank ClubSupport 2023

Kamp Wenters doet mee aan de Rabobank ClubSupport!
Een actie waarbij de Rabobank ieder jaar een deel van het resultaat teruggeeft aan lokale verenigingen en stichtingen. Draagt u Vlieland Kamp Wenters ook een warm hart toe? Stem dan tijdens de Rabobank ClubSupport, als lid van de Rabobank op ons. We staan vermeld als Kamp Wenters Vlieland in de regio Noord – en Oost Achterhoek. Stemmen kan via deze link: https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport

U kunt stemmen als lid van de Rabobank. U kunt lid worden als u een rekeningnummer bij de Rabobank heeft.

Heeft u wel een rekeningnummer maar bent u nog geen lid, meld u dan aan. Met de bijdrage uit de Rabobank Clubsupport actie kunnen wij ervoor zorgen dat onze materialen up to date blijven en de kosten voor het verblijf op Vlieland gefinancieerd kunnen worden. Ons doel is immers om alle kinderen uit groep acht van het openbare Winterswijkse onderwijs een onvergetelijke kampeerweek op Vlieland beleven. Dat doen we al 75 aar!

Wij zouden het enorm op prijs stellen als u als Rabobank lid, in de periode van 4 t/m 26 september uw stem op ons uitbrengt. Iedere stem geldt en wij zijn blij met iedere support!

Rabobank ClubSupport 2023