Bargerpaske, Kotten en Woold, donderdag 18 mei

Dag 7, donderdag 17 mei

Hoi allemaal,

We mochten vandaag uitslapen. Daarna gingen we ons wassen en aankleden. Om vervolgens te ontbijten. Rond 10 uur gingen we forten bouwen. We hebben forten gebouwd met dijken en grachten er omheen. We moesten het fort verdedigen tegen het opkomende water. Op elk fort stond een kind dat de voeten niet nat mocht krijgen. De kinderen waren erg fanatiek en gingen zelfs voor het fort liggen om het water tegen te houden. Toen we klaar waren gingen we terug naar het kamp. Daar kregen we wentelteefjes met bruine suiker te eten. Ook hebben we gezongen voor Youri, want hij is vandaag jarig. Daarna gingen we naar het dorp om souvenirs te kopen en snoep voor de terugweg.

Toen we terug kwamen hadden we tijd voor ons zelf en hebben we tot half 7 ’s avonds gevoetbald en spelletjes gedaan. Vanavond aten we nasi met satésaus en kroepoek, augurken en zilver uitjes en als toetje hadden we cranberryyoghurt. Nu zijn we ons aan het klaarmaken voor de disco. Haren vlechten of je haar stylen met gel. Mascara op en de mooiste shirts aan! Wij hebben er zin in!

Morgen gaan we met de boot weer terug naar Harlingen om vervolgens met de bus naar Winterswijk te rijden.

Groetjes Thijs,  Daan,  Tygo, Ruben,  Jort, Wout, Bart.a. Beau, Mylan, Youri R. en Fabian.

 

Van de meesters en juffen:
We hebben een super week gehad. Wij hebben genoten van het prachtige weer, de leuke spellen, alle bezoekjes aan het strand en deze geweldige kinderen. Door alle verhalen die de kinderen geschreven hebben, hopen we dat jullie hebben geproefd van de sfeer van dit mooie kamp! En thuis komen er vast nog veel meer! Bedankt Vlieland, tot de volgende keer. Wij wensen alle scholen die nog komen heel veel plezier.

 

Bargerpaske, Kotten en Woold, donderdag 18 mei