Bargerpaske, Kotten en Woold, woensdag 17 mei

Dag 6, woensdag 17 mei

Hoi allemaal,

We moesten om negen uur bij de fietsverhuurder zijn, daar kregen we allemaal een fiets. Toen gingen we terug naar de camping en om te ontbijten en een lunchpakketje te maken. In de eettent werd uitgelegd wat we gingen doen en er werden groepjes gemaakt. Toen ging groepje 1 vertrekken. Tien minuten later vertrok groepje 2 zo ging het verder tot groepje 6. Het was dus een fietsspeurtocht. We moesten vragen beantwoorden, zoals wat is … of wat betekent … (door redactie verwijderd, vanwege andere groepen die nog komen). De tocht was ongeveer 20 kilometer lang. We fietsten richting een strand aan de Noordzee, daar hadden we pauze en fietsten we weer terug naar de camping.

Toen we weer op de camping waren mocht je zelf kiezen of je naar het strand wou, als je niet naar het strand ging kon je gewoon op de camping spelletjes spelen.

In de avond gingen we met zijn allen eten in de grote tent, de kooktantes hebben een lekkere cranberrystamppot gemaakt en als toetje hebben we een Vlielandpudding met saus en slagroom gegeten, dat was heel lekker.

Daarna gingen we naar een duin om bustrap te spelen. Deze keer gingen we naar een andere plek dan normaal om het spel te spelen. Op deze plek was het moeilijker om te verstoppen en om de bal weg te trappen maar het was wel leuk. Toen gingen we terug naar de camping.

Eenmaal op de camping kregen we chocolademelk en een Vlielandgebakje. Dit keer kreeg iedereen een gebakje omdat de leraren allemaal vonden dat we goed gefietst hebben ondanks de hitte. Daarna waren de prijsuitreikingen voor de flop- en toptenten. Voor de toptenten was er een extra Vlielandgebakje en voor de floptenten was er corvee. Daarna moesten we onze tanden poetsen en naar de tent om te gaan slapen.

Groetjes, Yvet, Luka, Renske, Jeslin, I.T. , Albiona, Benthe, Iris en Iris ♥

 

Bargerpaske, Kotten en Woold, woensdag 17 mei