Dagjournaal 14 juni 2022

We werden wakker gemaakt en gingen eten in de Deale, dakpannen (zoals altijd) toen we dat ophadden gingen we ons omkleden om een spel te spelen. We liepen met zijn allen naar een veldje in de duinen en daar speelden we jatkwartet. Bij jatkwartet moet je spullen van andere groepjes stelen en daarmee een kwartet maken.

Toen we klaar waren liepen we terug naar het kamp en tijdens het eten werden de groepen voor het surfen verdeeld. De eerste groep ging surfen en de tweede groep moest aardappelschillen. We kregen 1 uur surfles en het was echt super leuk, maar ook best lastig. Toen de eerste groep terug was ging de eerste groep douchen en de tweede groep naar het surfen.

Toen alle groepen terug waren was het even tent chill tijd en kon de tweede groep douchen. Toen was het alweer tijd om te eten we aten aardappel met jus, rode kool en hamburger met appelmoes.

Na het eten werden de groepjes gemaakt voor het dierengeluidenspel in het bos. De juffen en meesters maken een dierengeluid en jij moest dan in een bepaalde volgorde de dieren weten te vinden.

Toen we terugkwamen gingen we chocomelk drinken en vlieland gebakjes uitdelen. Daarna was het alweer tijd om te slapen. We mochten nog even kletsen en kwam meester Johan daarna zeggen dat we moesten slapen. Welterusten!

groetjes, Selma, Marjolein, Limei, Isolde, Milou en Jennifer!

En niet te vergeten: vandaag kregen de kinderen allemaal de post van huis.

Dagjournaal 14 juni 2022