Dagjournaal 1, 20 mei 2022

Hallo allemaal,

Gisteren verzamelden we bij de storm om 8 uur in de ochtend.
We gingen een foto voor de bus maken, en toen stapten we de bus in en vertrokken we.
Eerst gingen we 2,5 uur rijden, en veel snoep eten in bus.
Toen maakten we een tussenstop in Meppel.
Toen moesten we nog iets meer dan een uur rijden, en toen kwamen we aan in Harlingen. We moesten even wachten tot de boot er was, toen konden we in de boot en mochten we over de hele boot lopen. Naar 1,5 uur waren we aangekomen op Vlieland. het regende heel veel en het was vies weer. We liepen 15 minuten naar de camping en toen kwamen we aan op onze plek en toen wachtten we in de deale tot het een beetje droog was. Toen was het een stuk droger en gingen we de tent in en al onze spullen neerleggen.
We aten ‘s avonds kippensoep. Toen konden we nog even iets voor ons zelf doen, toen moesten we tandenpoetsen en verzamelen in de deale, toen rond half 10 gingen we een strandwandeling maken met zonsondergang en gingen van de duinen af rennen.
Toen waren we om half 12 weer in de deale, we kregen warme chocolademelk en een koekje, daarna gingen we onze pyjama aan doen en naar het toiletgebouw.
Toen gingen we de tent in en slapen.
We werden rond 8 uur wakker gemaakt, gingen we naar het toiletgebouw om ons klaar te maken, toen gingen we ontbijten we aten dakpannen (brood).
Toen hadden we wat tijd voor ons zelf om te volleyballen, aardappels schillen, chillen, en spelletjes spelen. En wat voor activiteiten we vandaag gaan doen weten we nog niet.

Groetjes Merle, Donna, Hanne, Nore en Josephine.

Dagjournaal 1, 20 mei 2022