Dagjournaal 2 juni 2023

Bargerpaske, De Schakel, Kotten en Woold

Een paar kinderen gingen met tranen weg, maar op de Groenloseweg was het al dikke lol. We reden met de bus naar Meppel. Bij Meppel gingen we naar een speeltuin, daar bleven we ongeveer een half uur. We gingen weer naar de bus. Na ongeveer 1 uur kwamen we aan bij de Haven. We moesten 1 uur wachten totdat De Bargerpaske, De Stegeman en Miste Corle aankwamen.

Daarna mochten we eindelijk op de boot. Toen we op de boot waren realiseerde we pas dat we op weg waren naar Vlieland. De boottocht was heel leuk en we kwamen ook nog over de Noordzee, daar zagen we in de verte een paar zeehonden en we zagen Vlieland al. We gingen van de boot af, we moesten best lang lopen totdat we bij de camping waren. Toen we bij de camping waren, gingen we gelijk de tenten inrichten. Nadat we de tenten hadden ingericht gingen we spelletjes spelen met Saar, Jente, Fienne, Sophie en Nicky zoals Winnie de Poeh en vergeet natuurlijk niet tijgertje. 

Als avondeten aten we kippensoep, dat was heel lekker. Na het eten gingen we een rondje over het strand lopen, we zagen heel veel schelpen, krabben en kwallen. Toen we weer op het kamp waren gingen we warme chocolademelk drinken met 1 koekje, meester Harry ging op de gitaar liedjes spelen, we zongen en dansten mee. Uiteindelijk gingen we naar de tenten om ons om te kleden en tanden te poetsen en daarna natuurlijk effe kletsen. Iedereen was vroeg wakker de volgende ochtend.

Groetjes Nicky, Sophie, Puck en Saar

Dagjournaal 2 juni 2023