Dagjournaal 1 juni 2023

Dagverslag donderdag 1 Bargerpaske – Miste Corle – Stegeman

Donderdag

We begonnen vandaag met een inloop ontbijt, daarna gingen wij een kwartetspel doen en waren er 32 spullen te verzamelen en de groep van meester Sven heeft gewonnen. We hebben daarna nog even gegeten en gingen dan naar het dorp voor souvenirs en een klein beetje snoep.

We waren rond half 4 daar en we hadden anderhalf uur de tijd om spulletjes te kopen. Nadat we bij het dorp zijn geweest hebben we lekker macaroni gegeten en dat was zoals gewoonlijk super lekker.

Omdat we aan het einde van deze leuke week hebben we een soort eindfeest gedaan en we deden een soort ik hou van Holland, maar dat vonden de meester en juffen geen goed idee, dus ze maakten er van, Ik hou van Vlieland. We kregen lekker drinken en chips en Vlieland gebakjes en de recordhouder is Lucas geworden met een 5 laagjes met vlieland gebak. We hadden een grote verrassing voor onze lieve kook tantes die voor ons de hele week lekker eten hebben gemaakt en daarom hadden we een leuk cadeau voor hen.

Aan het einde gingen we nog even weerwolven, maar in plaats van dat we in Wakkerdam waren, waren we in Winterswijk en eindigden we in Vlieland. In plaats van dat je werd geëlimineerd kon je te laat komen, verdwaald raken of verdrinken met surfen of de zeehondentocht. Daarna gingen we ons klaar maken voor in bed. We gingen ook nog eventjes praten.

Geschreven door Jason, Ryan en Lucas

Dagjournaal 1 juni 2023