Dagjournaal 31 mei 2023

Dagverslag woensdag 31 Bargerpaske – Miste Corle – Stegeman

Woensdag

We werden wakker gemaakt , omdat we vroeg moesten opstaan voor het surfen. We gingen in twee groepen naar een hutje lopen . We moesten speciale pakken aan tegen de kou .Daarna gingen we onze surfboards in waxen. En we zijn gaan surfen.

Na het surfen moesten we douchen. De eerste groep mocht naar pannakooi en daarna kwam de tweede groep en we gingen samen voetballen. Na voetballen mochten we nog wat voor onszelf doen, sommige gingen dammen en andere gingen tekenen of niks doen .

In de avond gingen we een spel spelen in het bos, we gingen levend stratego spelen. We gingen drie potjes spelen en daarna gingen we weer terug naar de camping.
Toen gingen we barbecueën en kregen we een hamburger en een frikandel.
Als toetje kregen we een soort een heuvel en op heuvel was een vuurtoren pudding .

Na het eten hebben we nog een nachtspel gespeeld. Om ongeveer 11:45 gingen we weer weg van de camping naar het bos. Toen hebben we het vuurtorenspel gespeeld. Aan het begin kreeg je een kaartje met de groep waar je in zat en daar stond het eiland op waar je naartoe moest. Je moest goud smokkelen naar één van de waddeneilanden en de waddeneilanden waren de juffen en meester die in het bos zaten. Zij schenen met hun zaklamp aan en uit. Er waren groepen gemaakt en met die groep moest je dus die waddeneilanden zien te vinden. Elke juf of meester was een ander eiland en je moest zoeken naar het eiland van jou kaartje. De groepen vielen uiteindelijk een beetje uit elkaar en veel kinderen stopten, want iedereen was natuurlijk heel erg moe. Rond 1 uur gingen we verzamelen en weer naar de camping toe. We gingen met z’n allen naar de deale en toen ging iedereen zich klaarmaken voor bed.

Gemaakt door: Bente, Ali, Luuk, Esmee en Lisa.

Dagjournaal 31 mei 2023