Dagjournaal 5 juni 2023

We hebben dakpannen gegeten, na het eten mochten we zelf weten wat we gingen doen. De meeste gingen weerwolven spelen met juf Kristi En de jongens van de floptent moesten aardappelen schillen. We begonnen ’s middags met de speurtocht in groepjes. Bij sommige waren ze de weg kwijt, maar bij andere ging het heel goed. Wij hadden ook nog een quizvraag: hoeveel traptreden heeft de vuurtoren, dat waren er ….. Dat gaan we natuurlijk niet zeggen want volgend jaar moeten de kinderen maar zelf tellen.

Na de speurtocht kregen we nog een chocolaatje, eigenlijk moest dat een ijsje zijn maar de ijssalon was dicht op maandag.
Toen we terug kwamen op het kamp kregen we lekkere rode kool en doperwtjes en worteltjes, en hamburgers en aardappelen met lekkere jus en appelmoes. Alles was op! Daarna had je een half uurtje om je klaar te maken voor het avondspel, dat was het douane spel. We hadden dezelfde teams als met bord voor de kop. Team geel had gewonnen, na het spel hebben we chocomelk gedronken met een Vlielandgebakje en liedjes gezongen.
Nadat we moesten omkleden en tandenpoetsen gingen we lekker kletsen en slapen want de volgende ochtend moesten we er om 8.00 uit om te zingen voor Deon, die is vandaag jarig!

Groetjes Nicky, Fienne, Jorinte en Jente.

Dagjournaal 5 juni 2023