Dagjournaal 5 juni

We hadden op 5 juni een inloop ontbijt. Er was bruine suiker, hagelslag, kaas, en worst. Je kon uit een mand brood halen. voor de middag gold het zelfde. Daarna ging je op een speurtocht met een blad waar je aanwijzingen kreeg. Het was wel 20 kilometer lopen.

Na de speurtocht kregen we nog een lekker ijsje van juf Karin, die ons kwam opzoeken op het kamp.

Om 16:00 gingen we naar bustrap. Daar moest iemand de bal weg schieten en moest je verstoppen. Er werden slimme manieren gevonden. Ook zagen we mooie snoekduiken. Jamaal werd konijntje genoemd, omdat hij zo schattig vanuit de bosjes omhoog keek.

Daarna gingen we eten. Om 21:00 gingen we naar de bos om bord voor de kop te spelen. Daar moet je een cijfer aan je hoofd doen met een elastiek. En je moest een manier vinden om te zorgen dat de tegenstanders je cijfer niet zien. Het doel is om de valg van de tegenstanders te vinden. ER werd fanatiek gespeeld, maar de vlag werd in eerste instantie niet gevonden. Na een uitgebreidere zoektocht heeft team geel gewonnen.

Daarna gingen we terug naar de kamp, het begon te regenen, dus even nog een lekker kopje warme chocolademelk om op te warmen te toen lekker slapen. De nacht was zeer regenachtig, maar dat tikt zo fijn op de tent. 

Dagjournaal 5 juni