Dagjournaal donderdag 7 en vrijdag 8 juni 2018

Donderdag 7 juni

Vandaag mochten we uitslapen en daarna moesten we ons klaarmaken en eten want we gingen  shoppen in het dorp. Er waren heel veel leuke beeldjes en souvenirtjes.

Uiteindelijk hebben we  ook snoep en beeldjes gekocht.

Toen we klaar waren in het dorp gingen we weer terug naar de camping en daar hebben we gespeeld. ‘s Middags gingen we naar het strand en daar zijn we forten gaan bouwen. Maar het was super leuk en gezellig. Toen we klaar waren met bouwen zijn we met z’n allen tegelijk de zee in gerend en hebben we nog even gespeeld met de golven.

Toen iedereen terug was gegaan naar de camping moesten we douchen en daarna gingen de meisjes haren kammen en nagellakken want ’s avonds was er de disco.

Daarna kregen we nasi en mocht je kiezen of je drupsaus of dreksaus erbij wou. Vervolgens zijn we make-up op gaan doen voor de disco. Tijdens de disco hebben we zo hard gezongen en geschreeuwd en gedanst dat onze stemmen nu een beetje schor zijn. De disco was super, super, super, gezellig en we hebben veel gedanst en gesprongen. Na de disco moesten we omkleden tandenpoetsen en gaan slapen. We hebben in bed nog gekletst en gingen daarna slapen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrijdag 8 juni

 

Vandaag stonden we op en moesten we eerst omkleden en daarna de tas inpakken en de tent schoonmaken. We hadden een inloop ontbijt en moesten daarna ook onze lunch maken voor in de bus. Als laatste maakten we een groepsfoto en gingen naar de boot, nu zitten we op de boot dit te maken dus kunnen niet verder.

We zien jullie bij de Storm. Doei!!!

groetjes Suus, Simone, Leanne en Froukje

Dagjournaal donderdag 7 en vrijdag 8 juni 2018