Dagjournaal woensdag 22 mei

hai hai,  

Wij hebben vandaag uhm zeehonden gespot, krabben gevangen, vreemde voorwerpen, bus trap en het douanespel gespeeld . Alles wat we hebben gedaan was heel erg leuk. De kook tante´s hebben nasi gemaakt en heel lekker pudding toetje met snoepjes en de vuurtoren erop. Echt heel erg mooi!! Ze waren er heel erg druk mee geweest sinds gisteravond. 

Zeehonden spotten was heel erg leuk want we gingen op een speedboot die heel erg snel was. Waar de golven heel hoog waren en de zeehonden waren heel erg schattig. 

We hadden met touw en een wasknijper krabben gevangen, we zagen ook nog een jongetje dat ons ging helpen. We hadden veel gevangen en deden we op het eind een krabbenrace. Aan de wasknijper zat spekjes en een steen zodat die naar de bodem zonk. We hebben wel de krabben weer in het water gedaan. Drie jongens zijn in het water gevallen tijdens het krabben vangen. 

Daarnaar hebben we vreemde voorwerpen gedaan en dat was een race. Milou en ik  (Zara)

zijn tweede geworden Tess en Minthe zijn eerste geworden en Nikki en Eden zijn derde geworden dus wij krijgen nog iets lekkers. Je had 20 nummers bij een boom en daar lagen vreemde voorwerpen die niet in het bos hoorden die we moesten zoeken want ze waren goed verstopt. En we hebben nog weerwolven gedaan.

Douanespel was ook erg leuk! Je had een team met goud en zilveren blokjes en het andere team moest tikken, we waren in het bos. 

XXX Zara, Milou, Eden en Nikki!!

Dagjournaal woensdag 22 mei