Dagjournaal zaterdag 19 juni 2018

Vlieland: Zaterdag 19 mei 2018

Hallo allemaal,

We hebben op zaterdag eerst goed ontbeten. Die dag waren we al iets moe. We hadden toen bustrap gedaan. En toen was het nog wachten welk spel er straks zou komen.

Natuurlijk gingen we eerst in de middag al warm eten eten. Dat was lekker. Het was zeewierstamppot met zeehondenlulletjes (stamppot met rookworst). Toen we dat gegeten hadden kregen we nog even tijd om je om te kleden, enzovoort.

We gingen toen even naar het dorp. Daar mochten we alle 400 winkels bekijken. Even later waren we weer terug op het kamp.

Na de broodmaaltijd gingen we de lange broek aantrekken en op naar het bos. Toen nog even wachten en we gingen naar het bos om bord voor je kop te doen. We bleven daar zo ongeveer tot 10-11 uur.

Toen we weer terug naar het kamp gingen was het weer gezellig. We waren op ’t kamp en we dronken warme chocomelk. Dat was lekker! Toen gingen we naar de tenten om te slapen. Sommige bleven wakker en sommige waren snel weg. Want dat is hier op Vlieland je mag praten met de zaklamp. En als je moet gaan slapen wordt gezegd: zaklamp uit en monden dicht. Toen we allemaal sliepen gingen de juffen en meesters ook en toen was de spreuk van de dag: eindgoed algoed.

Grt. Bink-Renzo-Olav-Cas

Dagjournaal zaterdag 19 juni 2018