Dagjournaal 10 juni 2022

Vlielandkamp Woold – Miste/Corle – Bargerpaske

We begonnen de dag bij de storm om met de bus naar Harlingen te vertrekken. Het duurde vier uur best wel lang dus… Maar we gingen bij Meppel in een speeltuin spelen. Bij de speeltuin kon je echt heel veel doen zoals: op de kabelbaan, een klimrek, een gek speelding, een schommel en een voetbalveld. Na een half uur vertrokken we weer met de bus. Toen we in Harlingen waren aangekomen moesten ook nog best wel lang wachten op de boot, maar toen na een half uurtje zagen we de boot met ‘Vlieland’ erop.

We gingen op de boot naar het bovendek daar waaide het best wel hard en toen we midden op de Waddenzee waren waaide het nog harder.
Toen we langs de Richel kwamen zagen we ook nog een zeehond. Je kon hem niet super goed zien, maar je zag wel dat er een zeehond was.
We kwamen aan met de boot we gingen zwaaien naar de VVV camera en toen door. We gingen lopen naar de camping en toen we daar waren werden de regels uitgelegd.

Het snoep dat we nog over hadden van de heenreis moest in een grote bak. We pakten de bagage en richtte de tenten in. Toen hadden we wat vrije tijd en daarna gingen we eten. We aten kippensoep met brood. Het was heel lekker toen we het ophadden gingen we 5 kilometer wandelen over het strand.
Dat was echt leuk, want we hadden heel veel kwallen en krabben gevonden alleen de meeste waren dood.
En daarna kregen we chocomelk met een koekje. We bleven nog best wel lang op. Om 2 uur gingen we pas slapen. En iedereen heeft super lekker geslapen.

gemaakt door Salina, Lee-an, Mayke, Alyssa en Falak.

Dagjournaal 10 juni 2022