Dagjournaal 12 juni 2022

8 uur werden we wakker gemaakt, toen hadden we inloop ontbijt met dakpannen. Na het eten gingen we naar de duinen en daar gingen we bustrap spelen. Toen we terugkwamen moesten we de tent opruimen, het was een rommel.

Daarna gingen we weer dakpannen eten, tijdens het eten kregen we een uitleg over de speurtocht. We moesten over modderige paden, daarna moesten we traptredens tellen bij de vuurtoren.

Het was een heel mooi uitzicht. Om de kilometer stond en juf om de tijd op te nemen. Wie het het snelst had gedaan had gewonnen. Aan het eind van de speurtocht kregen we een ijsje bij de snackbar.

We gingen daarna naar het kamp en mochten iets voor ons zelf doen. In de avond aten we macaroni, en we kregen ook een toetje.

Daarna gingen we naar het bos en gingen we bort voor de kop spelen. De tegenstander mocht je nummer niet zien, je mocht je hand er niet voorhouden. Als ze het hadden geraden moesten ze het zeggen, als je het goed had moest de tegenstander de kaart inleveren, als je het fout had moet je zelf je kaart inleveren.

Na bord voor de kop gingen we terug naar het kamp, we moesten in de deale gaan zitten en kregen we chocolademelk, en een Vlieland gebakje, dat was een koekje met daarop hagelslag. Daarna gingen we ons klaar voor het slapen.


Van Merte, Lorenne, Evi, Elin, Silke en Romée.

Dagjournaal 12 juni 2022